Munkatársaink

Fiatal, dinamikus, németül, angolul és olaszul beszélő fuvarszervezőkkel dolgozunk, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen veszik az új kihívásokat. A személytelen, leegyszerűsített folyamatok helyett, feltérképezve a szállítási igényeket, hatékonyabb, ember közelibb megoldásokat ajánlunk megbízóink részére. Irodánk olyan szervezeti rendszer keretében tevékenykedik, amely gyors és rugalmas megoldást kínál ügyfelei export-import fuvarfeladatainak kivitelezéséhez.

Több kollégánk is rendelkezik vámügyintézői képesítéssel, ezáltal bármilyen felmerülő vámügyintézéssel kapcsolatos kérésben is azonnal el tudunk járni.

Nem csak egyszerűen a szállítást végezzük, hanem ha szükséges akkor irodánkban dolgozó kollégáink felveszik a kapcsolatot a szállítási címmel ill. a beszállítókkal, amelynek során egyeztetik a szállítási feltételeket, így segítve megbízónk munkáját.

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink a megbízó cégek dolgozóival jó kapcsolatot tartsanak fenn, amely a folyamatos, jó együttműködés elengedhetetlen kelléke.

hubik terkep 2